FIRE UP YOUR CREATIVITY!

Velen onder ons zijn ergens onderweg van kind naar volwassene gestopt met schilderen, tekenen,... speels en vrij creëren. We zijn gaan geloven dat enkel de kunde van het overbrengen en kopiëren -van wat we in de uiterlijke wereld zien- op papier of doek uitmaakt of we al dan niet een "échte" kunstenaar zijn. Pas als je goed kan afbeelden ben je creatief. Of als je het beeld in je hoofd perfect op papier kan krijgen dan ben je pas creatief. Deze gedachten en overtuigingen doen ons ophouden met creëren en hiermee sluiten we een essentieel deel van onszelf af. De vaardigheid van het waarheidsgetrouw weergeven van iets heeft op zich niets te maken met creativiteit. Om onze creativiteit opnieuw of verder te openen zijn kwaliteiten zoals nieuwsgierigheid, speelsheid, openheid, plezier hebben, vertrouwen en gewaar zijn nodig. Deze kwaliteiten kan je uitnodigen door de focus op resultaat en controle los te laten en jezelf over te geven aan wat zich aandient. Zo maak je ruimte om beelden te laten ontstaan die je op voorhand niet (rationeel) had kunnen bedenken. Binnen deze ruimte ervaar je de magie van het creëren! 

Hierna kan je meer lezen over de workshops, trainingen en individuele trajecten die allen als doel hebben jouw creatief proces te stimuleren en (opnieuw) op gang brengen. Deze workshops richten zich naar inspiratiezoekers, avonturiers, vernieuwers en genieters. Als naar mensen die meer beweging willen ervaren, verlangen naar meer creativiteit maar niet 'durven', naar mensen die zich geblokkeerd of geremd voelen, naar "overthinkers", mensen die hun perfectionisme meer willen loslaten en ruimte voor hun innerlijke kind/kunstenaar willen maken, naar "vormgevers", naar mensen die via creativiteit meer vitaliteit in hun leven willen brengen.

JAARTRAINING CREATIVITEIT

Een maandelijkse training waarbinnen je jouw creatief potentieel (verder) ontwikkelt en de verbinding met jezelf sterker maakt. Het doel van deze training is een grotere vrijheid te ervaren binnen jouw creativiteit en zo ook binnen jezelf.


sun1.PNG

THE RADIANT ARTIST

Een individueel traject voor creatives die zich krachtiger willen verbinden met "the joy of creation" en zich minder willen laten leiden door perfectionisme, uitstelgedrag, twijfel en andere blokkades.  

talk with me 1_extract.jpg

VEDIC ART

Is een methode -ontwikkeld door de Zweeds kunstenaar Curt Källman- die je leert om je te verbinden met jouw creativiteit van binnenuit. Via 17 principes -die ons leren hoe het natuurlijk proces van creatie werkt- duik je steeds dieper in jouw creatieve flow.


Knipsel_cocon.PNG

INDIVIDUEEL/LOOPBAANCOACHING

Creatieve (loopbaan) coaching en therapie voor momenten wanneer woorden alleen je niet meer verder helpen in je ontwikkelingsproces.

 

paint on hands2.JPG

WILD & CREATIVE: schilderen

Je exploreert het 'wilde' onbekende via schilderen, collage en mixed media. Een jaar waarin je schilderen, zelf-liefde, overvloed, creativiteit, je verbinding met de natuurlijke ritmes/seizoenen en je vrouwelijke wijsheid (verder) wakker maakt en centraal stelt.


Ilse_penselen_voor_gezicht.jpg

DAGWORKSHOPS 

Een dag voor jezelf om helemaal onder te duiken in creativiteit: je speelt, experimenteert, ontdekt en geniet. Het doel is om verfrist en vol inspiratie terug naar huis te gaan.


 
IMG_20180713_144627.jpg
 
 

WORKSHOPS OP MAAT

De workshops en trainingen kunnen ook op vraag georganiseerd worden. Een dag in teken van creativiteit? Of in groep onderduiken naar minder bekende gebieden? Ik hoor het graag.